19. ACCH Nemzetközi Amerikai Autós Találkozó

2013.07.19. | Kategória: Autós programajánló

19. ACCH Nemzetközi Amerikai Autós Találkozó

helyszín:

Balatonkenese

dátum:

2013.07.19. - 2013.07.21.

kezdés:

9

 

 

kontakt:

Kiss - Papp Edina

mobil:

+3620/926-25-23

email:

info@acch.hu

web:

http://www.acch.hu

programok:

Klubtalálkozó, Autós találkozó

 

19. ACCH Nemzetközi Amerikai Autós Találkozó

Új év, új vezetőség, részben jobb árak, de ugyanaz a terület!

Közvetlenül a parton, saját 300 méteres kiépített strandszakasszal (nádas nélkül, fákkal, árnyékkal, lépcsővel, stb…).

A TERÜLETEN BELÜL (!!!) ÖSSZESEN 600 FŐNEK VAN KÜLÖNBÖZŐ TÍPUSÚ ÉPÜLETEKBEN SZÁLLÁSHELY, de sátrazni, lakókocsizni, kocsiban aludni is lehet további többszáz főnek!!!

Sikerült nagyon kedvezményes árakat kialkudnunk a számotokra és ami külön jó hír, hogy UGYENEZEN AZ ÁRON LEHET FOGLALNI MÁR A TALÁLKOZÓT MEGELŐZŐ HÉTFŐTŐL (július 15 –tól) A TALÁLKOZÓT KÖVETŐ HÉT VÉGÉIG (július 28 –ig) TERJEDŐ IDŐSZAKBAN a szabad helyek függvényében!!!
TEHÁT AKINEK VAN KEDVE, AKÁR 2 HETET IS NYARALHAT ILYEN ÁRON CSALÁDJÁVAL, BARÁTAIVAL EGYÜTT KÖZVETLENÜL A BALATON PARTJÁN A FŐSZEZON KÖZEPÉN!!!

Nincs plusz strandbelépő, vagy útiköltség a strandig, vagy 20 perc séta a partig, étteremig, lángososig!!! Minden itt van egy helyen:
- strand
- focipálya
- röplabdapálya
- játszótér
- étterem
- buliterem
- szállás
- autós „játszótér” (gumifüstöléshez)
- vízibicikli
- bicikli

Szállások:
- HOTEL: 3 csillagos, 61 férőhelyes, két és háromágyas szobákkal, valamint három db 4 fős apartmannal rendelkezik. Minden szoba fürdőszobával, tusolóval felszerelt. A szobák többsége teraszos és a Balatonra néz.
Ára: 4200 Ft/fő/éj (+idegenforgalmi adó 330 Ft/fő/éj 18 év felett) ELLÁTÁS NÉLKÜL!!!

- CSALÁDI ÉPÜLET: Összesen 14 szobás, ebből 8 szoba saját fürdőszobával, wc –vel rendelkezik, 6 pedig saját nagy terasszal és központi fürdőszobával az épületen belül (külön férfi és női). A szobák 2 – 4 ágyasak, pótágyazhatóak. Az épület az üdülőközpont saját csónakkikötője mellett helyezkedik el.
Ára: 3500 Ft/ fő/éj (+idegenforgalmi adó 330 Ft/fő/éj 18 év felett) ELLÁTÁS NÉLKÜL!!!

- FAHÁZ: kétszintes faházak, melyek szintjei KÜLÖN BEJÁRATTAL RENDELKEZNEK, így külön – külön (is) bérelhetőek. Az alsó szint 2 ágyas, saját fürdőszobával, a felső szint 4 ágyas (egy légtéren belül) szintén saját fürdőszobával. Összesen 10 db két ágyas szoba, 10 db 4 ágyas szoba, valamint 3 db 6 ágyas faház.
Ára: 3500 Ft/ fő/éj (+idegenforgalmi adó 330 Ft/fő/éj 18 év felett) ELLÁTÁS NÉLKÜL!!!

- PARTYSZÁLLÁS: 4 egybenyitható blokkból álló épület. Blokkonként nagy társalgó asztalokkal, székekkel, közös fürdőszobákkal (külön férfi és női vizesblokkok). Minden blokkban összesen 28 főnek van férőhely 4 – 6 ágyas (szimpla ágyak, nem emeletesek) szobákban.
Ára: 3500 Ft/ fő/éj (+idegenforgalmi adó 330 Ft/fő/éj 18 év felett) ELLÁTÁS NÉLKÜL!!!

- SÁTOR, LAKÓKOCSI: Kempingezésre kialakított rész a fák között, külön vizes blokkok ennek a területnek. Vízpart és környéke, fák, árnyék…
Ára: 500 Ft sátorhely/éj (akármekkora sátor akárhány fővel) + 1000 Ft/fő/éj szállásdíj (+idegenforgalmi adó 330 Ft/fő/éj 18 év felett) ELLÁTÁS NÉLKÜL!

A szálláshelyek elfoglalása jelentkezési sorrendben történik, de az ACCH 2013 -ra érvényes tagjai előnyt élveznek!!!

Foglalás KIZÁRÓLAG az ACCH –n keresztül lehetséges a +3620/926-25-23 –as telefonszámon és/vagy az info@acch.hu -n!!! A szobák lefoglalása egy ember nevében történik és ez az ember a felelős a szoba állapotáért, valamint a többi lakó viselkedéséért!

A foglalás menete, tudnivalók:
1. A foglalás szándékának jelzése az info@acch.hu e-mail címen és/vagy a +3620/9262523 –as telefonszámon
2. Ennek mindenképpen tartalmaznia kell:
- foglaló neve
- foglaló címe
- foglaló telefonszáma
- éjszakák száma:
- érkezés napja
- távozás napja
- személyek száma (ha gyerek is van köztük, akkor a gyermek kora is kell!)
3. Ezután véglegesíteni kell a foglalást a teljes összeg (idegenforgalmi adó nélkül!) 30 százalékának befizetésével előlegként, ami a helyszíni fizetéskor természetesen levonásra kerül a végösszegből. Tehát „személyek száma x éjszakák száma x alapár” –nak a 30 % -a az előleg!
4. A befizetés történhet személyesen is és átutalással is.
5. Ha ez megtörtént, mi visszaigazoljuk és innentől már csak számolni kell a napokat a nagy ACCH –s nyaralásig.

 Szállóvendég tudomásul veszi, hogy a foglalás csak a foglaló befizetésével válik teljesen hivatalossá. A foglalás utólagos visszamondása a befizetett foglaló automatikus elvesztésével jár. Létszámváltozás esetén a befizetett foglaló díj, a tényleges összegből levonásra kerül.
 A Szállóvendég vállalja, hogy a résztvevők tényleges létszámára számítva fennmaradó részvételi díjat, valamint a 18 év felett fizetendő 330,- Ft/fő/éj idegenforgalmi adót a szálláshelyre érkezés napján, a helyszínen számla ellenében befizeti.
 A felelőtlenségből, figyelmetlenségből, egyéb gondatlanságból, illetve szándékosan okozott károkért a Vendég teljes anyagi felelősséggel tartozik, a kárlista a weboldalon, illetve a recepción megtalálható. Minden alkalommal be kell tartani a Szállásadó által készített Házirendet.

www.facebook.com/americancarclubhungary

VisszaTovábbi cikkek

19. ACCH Nemzetközi Amerikai Autós Találkozó című cikkhez hasonló írás: Toyota országos találkozó