Magyar Profi Drift Bajnokság 2013 - Trackwood

2013.08.22. | Kategória: Autós programajánló

Magyar Profi Drift Bajnokság 2013 - Trackwood

helyszín:

Rabócsiring (Máriapócs)

dátum:

2013.08.22. - 2013.08.24.

 

 

kontakt:

Béres Szabolcs

mobil:

+36-70/866-0681

email:

info@drifting.hu

web:

http://www.drifting.hu

programok:

Drift verseny, Fesztivál

 

Magyar Profi Drift Bajnokság 2013 - Trackwood

Egy eddig ismeretlen vírus fertőz Európában. A tudósok driftláznak nevezték el. Az EEDC és a Drift Allstars pilótái terjesztik és nem állíthatja meg semmi sem. Karantén alatt áll már Poznan, Minsk, Riga és Kaunas. A következő célpont: Máriapócs és nincs ellenszer...

Az idei Trackwood Drift Fesztivál augusztus 22-24-i hétvégéje mindenki számára maga lesz a Drift Mennyország, hiszen a Hell Energy Magyar Profi Drift Bajnokság 4. fordulója mellett kis hazánkban mérik össze tudásukat az Eastern European Drift Championship (EEDC), valamint a Drift Allstars European Series legjobb pilótái.

Természetesen idén sem maradhat el a versenyzői felvonulás, valamint a versenyautók megáldása japán szokások alapján. Fantasztikus élmény a templom előtt felsorakozó versenyzők és drift autók látványa.

Míg az első két napon az edzéseké, addig augusztus 24-én már a versenyeké lesz a főszerep. A kellemes hűvös estében előbb a magyar pilóták csapnak majd össze, majd egy fantasztikus tűz showt követően éjszakai futamon előbb a Drift Allstars, majd az EEDC profi pilótái harcolnak majd a legjobbnak járó kupákért.

Minden magyar profi drift pilóta gőzerővel készül már a megmérettetésekre. Így van ezzel Grózinger Zsolti is, aki óriási szurkolótáborának nem szeretne csalódást okozni. Zsolti ennyit üzent magabiztosan a kis hazánkba érkező külföldi versenyzőknek: "Gyertek bátran, 1000 lóerőig jó vagyok, mert még nincs maximumon a gép..."

Grózinger Zsolti szerencsére nem ijed meg az ellenfelektől, pedig fantasztikus pilóták érkeznek külföldről. Itt lesz például sokak kedvence, a finn drift versenyző Juha Rintanen, aki több mint 700 lóerős Toyota Suprájával próbál majd mindenkit a falhoz szorítani.

A Toyoták mellett a Nissanosok is képviseltetik magukat. Magyarországra érkezik Nigel Colfer, aki Nissan S13 180sx 1JZGTE vasával próbálja majd megtizedelni a magyar mezőnyt és ebben biztosan társa lesz ukrán versenyzőtársa Dmitriy Illyuk is. Illyuk nem félti Nissan 200sx RPS13 autóját, sohasem veszi el - így lett múlt évben ukrán bajnok és így győzedelmeskedett az EEDC-ben is.

Kemény harcok várhatók, egy percet sem fog senki sem unatkozni. Hogy mit ígér Béres Szabolcs, a Trackwood megálmodója és szervezője? "Ez a legek versenye, hiszen a  13 éves versenyzőtől a 56 évesig mindenki rajthoz áll itt. Három bajnokság versenyzői versengenek majd ezen a hétvégén. Ez a verseny viszi az összes rekordot versenyzőszámban és az általuk képviselt nemzetek számában egyaránt. A jó hangulat mindig garantált!"

A díjátadót követően kedvenceitekkel együtt bulizhattok majd egy fantasztikus parti keretén belül. Töltsetek Ti s velünk egy igazi benzingőzös hétvégét 2013. augusztus 22-24 között Máriapócson a RabócsiRingen. A jelszó továbbra is: Kilinccsel előre!

Gyere és hagyd, hogy Téged is megfertőzzön a Trackwood őrült hangulata. A múlt év még csak bemelegítés volt, a szervezők idén rátettek még egy lapáttal.

Gyere el Te is Máriapócsra 2013. augusztus 22-24-én és hagyd, hogy a vírus átjárja a tested...

Kilinccsel előre!

VisszaTovábbi cikkek

Magyar Profi Drift Bajnokság 2013 - Trackwood című cikkhez hasonló írás: 819 Company Stancefest 2013